Antik- och retromässa 2018

Sigtunaortens samlarförening

Sigtunaortens antik- och retromässa 2018


Så är mässa nr 42 i rak följd slut. Så även vi som jobbade med mässan. Men det är ett mycket tacksamt jobb.


Utställarna nöjda och vi har fått många lovord. Tack för det.


På årets mässa hade vi drygt 60 utställare vilket är fler än 2017. Antalet besökare var däremot något lägre. Tyvärr är det en genomgående trend bland mässarangörer. Mycket kanske beroende på näthandel och loppmarknader.


Det är för oss också svårt att hitta datum som passar alla och för oss att få låna Vikingahallen som är mycket upptagen av våra duktiga handbollsspelare i Skånela IF.


Av den enkät vi delade ut vill de allra flesta komma tillbaka nästa år. Vi fick tack vare enkäten många bra tips och synpunkter som vi tagit till oss och så långt möjligt ska vi tillmötesgå dessa.


Årets mässa fick ett nytt namn; antik- och retromässan. Retro ligger i tiden och flera spännande prylar och kläder fanns att inhandla. Som vanligt hade årets mässa ett bra utbud men flera kvalitativa objekt.


Redan på fredagskvällen fanns möjlighet att duka upp sina föremål. Uppskattas särskilt av våra långväga utställare.


Värderingen under söndagen är ett mycket uppskattat inslag som bildar en förväntansfull kö av ägare till allt från tavlor till spännande keramikföremål.


Nu ska vi i föreningen försöka oss på en 43:e mässa där både datum, lokal och väder kan passa både utställare och besökare.
Bilderna blir större när ni klickar på dem!

sigtunaortens samlarförening © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use