Samlarföreningens mässa 2017

Sigtunaortens samlarförening

Sigtunaortens Samlarförenings fyrtionde mässa pågick under helgen den 7-8 april i Vikingahllen, Märsta.


Det känns fantastiskt att vi haft våra årliga antik- och samlarmässa under så många år utan uppehåll. Att detta har varit möjligt kan vi tacka våra utställare och våra besökare för.

Flera av utställarna har varit mässan trogen sedan starten 1977 då i ishallen vid Pinbacken i Märsta.


Årets mässa hade drygt 50 utställare och drygt 700 besökare under de båda dagarna. Från Hudiksvall kom en buss lastad med trevliga besökare.


Vi i personalen är stolta över att ni besökare och utställare uppskattat de jobb vi lagt ner för att få till en så bra mässa som möjligt. Serveringen fick många lovord för goda smörgåsar och gott fika.


Självfallet finns det en del vi kan göra bättre och av den enkät som ni utställare svarat på ska vi ta till oss av kritiska synpunkter och goda råd för våra framtida arrangemang.


Ett önskemål är så klart att locka så många besökare som möjligt. Vi har annonserat både i lokala pressen och i antikmedia samt på nätet. Skyltningen till mässan har varit mycket tillfredsställande tycker många. Tack för det!


Värderingen under söndagen är ett populärt inslag. Här upptäcktes något objekt med högt värde. Det känns viktigt för Samlarföreningen att bjuda in någon som är kunnig och det har vi lyckats med.


Vikingahallen är en mycket bra lokal för mässan och vi hoppas att det är möjligt att hyra den även nästa år och att det blir vid en tid som passar många utställare och många, många besökare.


När nästa års mässa blir är för tidigt att säga nu men vi förbereder så mycket det går med bokning av lokal och övrigt jobb som kräver god framförhållning.


Vi från Sigtunaortens Samlarförening framför vårt varma TACK till alla utställare och alla besökare.


Inge-Lis Rickebo

OrdfBildspel från Sigtunaortens Samlarförenings mässa 2017


Tips! Klicka på bilden så blir den större.

sigtunaortens samlarförening © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use